Velikonoční speciality 4. 4. – 6. 4. 2015
V tento sváteční čas nabízíme tradiční polévky, originální nádivky, skvělé jehněčí, kůzlečí, králičí speciality, šťavnaté pečínky a nebude chybět ani Velikonoční křupavá kachnička.
Přijďte k nám posedět a užijte si sváteční čas se svými blízkými v naší restauraci, těšíme se na vás.
Přestože se křesťanská tradice z velikonočních svátků pomalu vytrácí, jen málokdo nezahrne do svého jídelníčku Velikonoční pochoutky. Nabízíme proto svým hostům delikatesy, velikonoční kůzle, jehněčí roládu nebo voňavou pečeni, králíka na smetaně, které na české stoly patří od nepaměti.
Na Zelený čtvrtek 2. 4. – zelené pivo 13°Bylinný Speciál a grilovaná kolena, žebra, domácí teplé uzené.